Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات وزنه برداری فارس یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: فاطمه یوسفی در گروه B این پیکارها در دسته به اضافه ۸۷ کیلوگرم  به روی تخته می رود.

علی رهایی ادامه داد: پیکارهای دسته ۸۷ کیلوگرم بانوان نیز ۲۵ آذر برگزار می شود و این امیدواری وجود دارد که یوسفی بتواند روی سکوی مسابقات جهانی قرار گیرد زیرا برای انجام این مهم هم خوب تمرین کرده است و هم انگیزه زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: رکورد ورودی وزن به اضافه ۸۷ کیلوگرم که در آن  فاطمه یوسفی حضور دارد  ۴۰۰ کیلوگرم است.

رهایی افزود: فاطمه یوسفی در نخستین حضور خود در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۱ آسیا به مقام هفتم دست یافته بود.

محمد زارعی وزنه بردار مرودشتی مسابقات جهانی را از دست داد   

رییس هیات وزنه برداری فارس همچنین در مورد محمد زارعی وزنه بردار مرودشتی که در اردوی اعزامی به مسابقات جهانی ازبکستان حضور داشت گفت : زارعی متاسفانه حین تمرین از قسمت مچ پا دچار آسیب دیدگی شد و این رقابت های مهم را ازدست داد.

رهایی گفت: محمد زارعی از امیدهای کسب مقام در رقابت های جهانی بود که با بداقبالی مواجه شد و آسیب دید.

در تیم ملی مردان اعزامی یه مسابقات  جهانی ، مصطفی جوادی،  مرتضی بیگلری، ایوب موسوی، رضا دهدار، رسول معتمدی، امیر حقوقی، امیر عزیزی، علیرضا سلیمانی، آیت شریفی  علیرضا یوسفی حضور دارند و در تیم زنان ایران هم الناز باجلانی، الهام حسینی، یکتا جمالی و فاطمه یوسفی شرکت دارند.

رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان مردان و زنان جهان که هم اکنون به میزبانی ازبکستان در حال برگزاری است،۲۶ آذر در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان پایان می یابد.

در این مسابقات۴۳۲ وزنه بردار شامل ۲۴۵ مرد از ۶۵ کشور و ۱۸۷وزنه بردار زن از ۵۶ کشور شرکت دارند.

برچسب‌ها ازبکستان شیراز فدراسیون وزنه برداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازبکستان شیراز فدراسیون وزنه برداری ازبکستان شیراز فدراسیون وزنه برداری مسابقات جهانی فاطمه یوسفی وزنه بردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط حمیده اسماعیل‌نژاد
  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • درخشش بوکسور‌های جوان کردستانی در رقابت‌های قهرمانی کشور
  • صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • بوکس امید و جوانان آسیا؛ صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • اسماعیلی فینالیست شد/ سلطانی و ملک‌خطابی به مدال برنز رسیدند
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • جانشین بولت: هنوز توانایی من را ندیده‌اید
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است